Driftsinfo

Planlagt strømafbrydelse i Tommerup


Der kan forekomme afbrydelse på TV, Internet, FM og IP-Telefoni i dele af Tommerup d. 01-03-2017 i tidsrummet 12:30 - 14:30 pga. strømarbejde på Vissenbjergvej 10, 5690 Tommerup. 

 

 

 

 

E-mail nedluk

Oplever du problemer med at modtage eller sende e-mail fra en af nedenstående e-mail domæner, så er det fordi mailkontoerne nu er lukket. 

Glenten har løbende i hele 2016, informeret alle brugere med nedenstående e-mail-domæner om, at mailkontoerne ville nedlukkes per. 1. januar 2017 på alle tilgængelige platforme.
Brugerne er informeret per e-mail første gang i april 2016, på Nyhedsmail, Infokanalen, begge medlemsblade i (marts & oktober), samt på afholdte informationsmøder i november 2016, samt på glenten.dk http://glenten.dk/internetsupport.


Vi har valgt at holde e-mail adresserne åbne 1 ekstra måned i januar 2017 og først lukke per. 1. februar 2017.

 

Berørte e-mail domæner: 

 

Glenten

@glenten.dk

@talnet.dk

@a70bolbronet.dk

@tommerupnet.dk

@tommerupst.dk

 

Gørlev Antenneforening

@gafnet.dk

  

Vigtigt at benytte den tilhørende strømforsyning til dit nye Glenten-modem

Vi har erfaret at en del medlemmer ikke benytter den strømforsyning, som hører til deres nye Glenten-modem. Dette er problematisk af flere årsager, da den gamle strømforsyning ikke giver tilstrækkeligt med strøm til Glenten-modemmet, hvilket kan resultere i at medlemmerne oplever følgende problemer:

• Dit modem opfører sig ustabilt

• Du får ikke den hastighed du betaler for

• I værste fald kan dit modem brænde sammen


Det er derfor meget vigtigt at alle benytter den strømforsyning, der fulgte med i kassen med Glenten-modemmet.

Nogle medlemmer har leveret deres nye strømforsyning tilbage til Glenten, i forbindelse med aflevering af det gamle Stofa-modem. Er dette tilfældet, skal du komme forbi Glenten og få udleveret en ny strømforsyning, og samtidig aflevere det gamle.