Glenten

40 år ung

Foreningen blev startet i 1969 da grundlæggeren af foreningen Ole Eriksen fik lov at sætte en antennemast op i forældrenes baghave på Gl. Glentevej. I løbet af ret kort tid blev der gravet kabler ind hos de nærmeste ca. 20 naboer.

Dengang var det svært, at modtage tysk TV i Odense. Da det dengang var ulovligt, at en privatperson ejede et antenneanlæg blev Glentevejs Antennelaug stiftet den 28. maj 1970.

I de følgende år blev dækningsområdet kraftigt udvidet til at omfatte det meste af Skibhuskvarteret. Da Glenten altid har været i front med teknikken, også dengang, blev mange af de omkringliggende små antennelaug en del af fællesskabet. I firserne og halvfemserne fortsatte man kabellægningen rundt i hele Odense så foreningen blev hurtigt den største i byen.

Glenten fremstår i dag som Danmarks ubetinget største private antenneforening med ca. 30.000 tilsluttede husstande. Glenten var en af de første der udsendte digitalt TV.

40 år ung, er foreningen godt rustet til fremtiden!

 

"Glenten"

- er Danmarks største frie antenneforening, med op til 74 kanaler i bedste digitale kvalitet, samt det største udbud af HD kanaler. Vi er selvfølgelig også med når det gælder "selv valgs TV" eller som vi kalder det; Vælg selv kanaler. At vi i tillæg leverer noget af det billigste Internet og IP telefon er blot en ekstra bonus for dig.

Glenten er hjemhørende i Odense, hvor vi blev startet op for 40 år siden, og vi har dags dato omkring 30.000 husstande som medlemmer.

 

Læs mere ...

Download medlemsblade

På denne side kan du hente vores medlemsblade som PDF-filer.

Klik på medlemsbladet, du vil læse og det vil åbne i din internet browser. Bemærk at disse er i høj kvalitet og kan derfor tage et stykke tid at downloade.
De to seneste blade kan du læse online, klik på linket under medlemsbladet.

Læs mere ...

Almen information

Undgå PBS-gebyr pr. 01.04.2016.
Tilmelding af automatisk kortbetaling eller som PDF via E-mail

Automatisk-kortbetaling

På grund af stigende omkostninger fra NETS (tidligere PBS), vil der pr. 1. april 2016 blive opkrævet 7 kr. pr. samlet PBS-opkrævning.

Gå til Glentens Selvbetjening og tilmeld automatisk kortbetaling, eller send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med ønske om, at du fremover modtager din faktura via e-mail ( husk at påføre dit medlemsnummer ).

 


Herunder finder du informationer om overdragelse, bero, genåbning, pakkeskift mv.
 

Læs mere ...

Download vedtægter

Klik her for at hente vedtægterne som PDF-fil.

 

Links

Netkabel - Tech Nyheder & Digitale Trends: https://www.netkablet.dk
A2012 – Antennesammelslutningen af 2012 www.a2012.dk
TVtid - programoversigt: http://tvtid.tv2.dk
DR - Danmarks Radio: www.dr.dk
Computerworld: www.computerworld.dk
Pricerunner: www.pricerunner.dk

 

Sådan bliver du medlem

Der er 3 forskellige muligheder for at blive medlem hos Glenten: 1)Som ejer, 2)Som lejer eller 3)Som forening/laug eller boligselskab.

 

Læs mere ...