Bliv medlem

Sådan bliver du medlem

Der er 3 forskellige muligheder for at blive medlem hos Glenten: 1)Som ejer, 2)Som lejer eller 3)Som forening/laug eller boligselskab.

 

Hvis du er er ejer af en ejendom

Hvis der ikke er etableret en tilslutning til den ejendom du ejer, så skal der etableres en. Udfyld en tilslutningskontrakt, som du kan hente her. Indsend den til Glentens kontor med post eller med mail, så hører du fra os efter få dage.

Hvis der er etableret en tilslutning til den ejendom du ejer, skal du blot kontakte Glenten via vores kontaktside og oplyse, hvilken tv-pakke du ønsker, og at tv-forsyningen ønskes åbnet (hvis den er lukket). Du vil herefter høre fra os inden for få dage.

 

Hvis du er lejer af en lejlighed

Du kan også blive medlem hos Glenten, hvis du bor til leje i Glentens forsyningsområde.

Hvis der ikke er etableret en tilslutning til den lejlighed du lejer, så skal der etableres en. Udfyld en tilslutningskontrakt, som du kan hente her. Indsend den til Glentens kontor med post eller med mail, sammen med en kort, skriftlig accept fra lejlighedens ejer om, at der er givet tilladelse til at etablere stikledning/signalforsyning.

Hvis der er etableret en tilslutning til den lejlighed du lejer, skal du blot kontakte Glenten via vores kontaktside og oplyse, hvilken tv-pakke du ønsker, og at tv-forsyningen ønskes åbnet (hvis den er lukket). Du vil herefter høre fra os inden for få dage.

 

Hvis du er fra en forening, laug eller boligselskab

Foreninger, antennelaug og boligselskaber kan også blive medlem. Glenten vil meget gerne byde andre antennelaug, foreninger og boligselskaber velkommen. Vi leverer allerede tv, internet og administration til flere antennelaug og foreninger. Det er muligt, at blive fuldgyldige medlemmer eller associerede medlemmer. Vi dækker hele Danmark! Hvis du er interesseret fra en forening, laug eller boligselskab, så kontakt Glenten på tlf.: 66 14 41 77, på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via vores kontaktside og forhør dig om mulighederne.