Hvem er vi?

"Glenten"

- er Danmarks største frie antenneforening, med op til 74 kanaler i bedste digitale kvalitet, samt det største udbud af HD kanaler. Vi er selvfølgelig også med når det gælder "selv valgs TV" eller som vi kalder det; Vælg selv kanaler. At vi i tillæg leverer noget af det billigste Internet og IP telefon er blot en ekstra bonus for dig.

Glenten er hjemhørende i Odense, hvor vi blev startet op for 40 år siden, og vi har dags dato omkring 30.000 husstande som medlemmer.

 

 


Er vi dyre?

- Nej, Glenten er en non profit forening, med tryk på forening, som ikke skal tjene penge til aktionærer eller lignende, men blot sørge for, at du og din husstand får det bedste og billigste TV. Jo flere vi er sammen jo stærkere står vi i forhandlingerne med TV leverandører. Vi køber ikke færdig pakker flot indpakket ved første øjekast men dyrt i det lange løb, men bruger derimod vores "stordrift fordele" til at forhandle det bredeste og billigste udvalg af TV.

Og ideen er netop at vi forhandler selv. I vores forening har du desuden mulighed for medindflydelse via repræsentantskab, generalforsamling og brugerafstemninger. Det betyder, at der ikke bliver trykket noget ned over hovedet på dig, fordi andre på øverste niveau har bestemt for dig.

 

Er det kun beboere i Odense der har glæde af Glenten?

- Nej vi kan skam også komme ud til din antenneforening eller boligforening, hvis du føler at det er tiden til, at din forening får et "servicetjek". Vi kan levere stort set overalt i Danmark.
Hvis du bor i Odense eller skal flytte til Odense byder vi dig velkommen, i vores forening. Der er mange dygtige antenneforeninger i Odense, men ingen så store som Glenten. Prøv at kontakt os for at høre nærmere om ikke du eller I skulle blive medlem hos os.
Hvis du er bor i en anden del af Danmark er du/I også meget velkommen hos os.

 

 

40 år ung

Foreningen blev startet i 1969 da grundlæggeren af foreningen Ole Eriksen fik lov at sætte en antennemast op i forældrenes baghave på Gl. Glentevej. I løbet af ret kort tid blev der gravet kabler ind hos de nærmeste ca. 20 naboer.

Dengang var det svært, at modtage tysk TV i Odense. Da det dengang var ulovligt, at en privatperson ejede et antenneanlæg blev Glentevejs Antennelaug stiftet den 28. maj 1970.

I de følgende år blev dækningsområdet kraftigt udvidet til at omfatte det meste af Skibhuskvarteret. Da Glenten altid har været i front med teknikken, også dengang, blev mange af de omkringliggende små antennelaug en del af fællesskabet. I firserne og halvfemserne fortsatte man kabellægningen rundt i hele Odense så foreningen blev hurtigt den største i byen.

Glenten fremstår i dag som Danmarks ubetinget største private antenneforening med ca. 30.000 tilsluttede husstande. Glenten var en af de første der udsendte digitalt TV.

40 år ung, er foreningen godt rustet til fremtiden!